6 milionë euro stilografi më i shtrenjtë në botë

6 milionë euro stilografi më i shtrenjtë në botë

Është shitur për 6 milionë euro, stilografi më i shprenjtë në botë. Shitja është kryer në një angand në Shangai, ndërsa blerësi i stilografit të firmës së njohur “Tibaldi”, është mbajtur anonim. Bëhet fjalë për një stilograf me kapuak floriri 18 karatësh, dhe të zbukuruar me 2 197 diamantë të zinj dhe 123 rubinë.