9 shprehjet “vdekjeprurëse” që i përdorin gratë !

9 shprehjet “vdekjeprurëse” që i përdorin gratë !

1. Mirë/Në rrregull
Kjo është fjala që gratë e përdorin për t’i dhënë fund një diskutimi kur ju keni të drejtë, por megjithatë duhet të heshtni.

2. Pesë minuta
Nëse ajo është duke u veshur, kjo do të thotë gjysmë ore. Nga ana tjetër pesë minuta me saktësi të orës atomike ajo i matë, në qoftë se ju jeni duke shikuar futboll para se të ngriheni për të bërë disa punë.

3. Asgjë
Kjo është një armëpushim para stuhisë. Ajo gjithmonë do të thotë diçka, dhe duhet vazhdimisht të jenë në gatishmëri. Kontestet që fillojnë me “asgjë” zakonisht mbaron me “mirë.”

4. Si të duash
Kjo është një sfidë, jo leje. Mos e bën !

5. Merr frymë thellë (që të ndëgjohet)
Edhe pse nuk është një fjalë, megjithatë kjo nuk është mesazh verbal që burrat shpesh e kuptojnë gabimisht. Kur merr frymë ashtu me zë, do të thotë që ajo mendon se ju jeni një idiot dhe pyetet se pse ajo e ka kaluar kohën me ju, duke diskutuar për asgjë.

6. OK është
Kjo është një nga shprehjet më të rrezikshme që një burrë mund ta ndëgjoj nga një grua. Ajo shprehet me “OK…” kur dëshiron të mendojë më gjatë dhe seriozisht për atë se si dhe kur ke për ta paguar gabimin tuaj.

7. Faleminderit
Kur të falemenderon gruaja, në mënyrën e saj të njohur “Eh faleminderit…” dije se bëhet fjalë për sarkazëm dhe nuk të falemenderon aspak sinqerisht. Në këtë rast në asnjë mënyrë mos i’u përgjigjë me “ska përse”, sepse kjo do t’ju çon tek “zëre si të jetë”.

8. Zëre si të jetë
Ky është versioni femër i – Ik pirdhu !

9. Nuk ka nevojë për t’u shqetësuar, unë do ta regulloj
Një tjetër shprehje e tmerrshme, që do të thotë se gruaja në mënyrë të përsëritur ka kërkuar nga burri i saj për të mbaruar një punë, që në fund përsëri ajo do të duhet ta kryej. Kjo e çon më vonë burrin e saj për të pyetur “Ku është problemi,” në të cilën gruaja do të përgjigjet me ironi duke përdorur nr 3