Britani, Facebook shkakton nje tragjedi !

Britani, Facebook shkakton nje tragjedi !

Blogjet sociale mund të shkaktojnë edhe tragjedi, pasi përvec argëtimit që të ofrojnë, një pjesë e madhe e privatësisë nuk ekziston më nëse bëhesh anëtar.

Tragjedia e radhës ka ndodhur në Britaninë e Madhe ku 56 vjecari Andrew Copland ka vrarë me armë zjarri ish bashkëshorten Julie Harrison dhe vajzën e tyre Maisie pasi zbuloi ne FB se ajo kishte nisur një tjetër lidhje dhe me pas qëlloi edhe veten.

“Daily Mail” online shkruan se të dyja viktimat janë qëlluar me armë zjarri në fytyrë. Julie kishte nisur një histori me një ish shok shkolle, të cilin e ritakoi pas shumë vitesh ne FB.

Lee Johnston ka thënë para policëve se ai dhe Julie i kishin rigjetur kontaktet pikërisht në blogun social. “Ajo më kishte thënë se Andrew ishte një njeri i dhunshëm. Në të shkuarën e kishte dhunuar dhe hedhur nga shkallët”, shton Johnston.

Britani, Facebook shkakton nje tragjedi !

Britani, Facebook shkakton nje tragjedi !

Datum: 08.05.2010 | Autor: Admin

Komento rreth temes NAME - Shkruan emrin Betreff - shkruaj temen Pastaj komento rreth temes dhe kliko SENDEN

Neuer Beitrag