Cifti britanik ne burg per nje puthje ne restorant

Cifti britanik ne burg per nje puthje ne restorant

Çifti britanik, i cili po qëndron në burg sepse ishin puthur në një vend publik në një restorant të Dubait, do të mbesin aty pasi ankesa e tyre nuk është shqyrtuar nga organet e drejtësisë, njoftoi BBC. Aman Najafi dhe Charlotte Adams janë dënuar me një muaj burg, e më pas do të dëbohen nga Dubai, por edhe do të dënohen me 225 euro sepse kishin pirë alkool. Çifti është arrestuar në nëntor të vitit të kaluar pasi që një grua akuzoi çiftin se kishin shkelur ligjet për ndalimin e puthjes në buzë në një restorant. Çifti paralajmëroi se do të ankohet sërish për vendimin e gjykatës. Ky rast është njëri prej të fundit në serinë e incidenteve gjatë viteve të fundit ku perëndimorët shkelin ligjet strikte në Dubai, që kanë të bëjnë me sjelljen e hijshme në publik.

Cifti britanik ne burg per nje puthje ne restorant

Cifti britanik ne burg per nje puthje ne restorant

Datum: 08.05.2010 | Autor: Admin

Name - Shkruaj Emrin
Betreff - SHkruaj TEMEN
Pastaj shkruaj rreth temes dhe kliko SENDEN

Neuer Beitrag