Hedh ne mbeturina bileten fituese te lotarise

Hedh ne mbeturina bileten fituese te lotarise

Familjar dhe babai i një vajze 20-muajshe, kishte blerë nën shtëpi biletën fituese në të cilën kishte gjetur dy simbole. Një 31-vjeçar italian ka hedhur në mbeturina biletën fituese të lotarisë “Gërvisht dhe fito” që vlente 1.74 milionë euro. Kjo është diçka vërtet për të ardhur keq. Një gabim aq i vogël, bën të ndryshojnë aq shumë gjëra. Familjar dhe babai i një vajze 20-muajshe, kishte blerë nën shtëpi biletën fituese në të cilën kishte gjetur dy simbole. Duke kujtuar se për të fituar duheshin tre, e ka hedhur në koshin e mbeturinave. Disa ditë më vonë, lexoi rregulloren dhe zbuloi se kishte fituar. “Kërkova në mbeturina, por nuk e gjeta më”, tregon ai i dëshpëruar.

Hedh ne mbeturina bileten fituese te lotarise

Hedh ne mbeturina bileten fituese te lotarise

Datum: 08.05.2010 | Autor: admin

Name - Shkruaj Emrin
Betreff - SHkruaj TEMEN
Pastaj shkruaj rreth temes dhe kliko SENDEN

Neuer Beitrag