I vdekuri dergon Mesazh !!!

Ka qene njehere nje plak i dashuruar marezisht ne celularin e vet, por para se me vdekur e ka lene nje amanet djemve te vet, qe kur te vdes ta varosin bashk me celularin e vet.
Por ato kishin nje femije shum mafioz e aj femij pa ju treguar askujt va ka vjedhur kartelen e gjyshit ndersa celularin e le aty,erdhi dita e plaku vdiq djemt e vet e varosen ashtu siq e ka len amanetin babai.
Pasi e varosin djaloshi i vogel ju dergon nje mesazh djemve te plakut e ju thot:ju lutem ma sjellni adapterin se keni harur!
Djemt fillojn te friksohen..
Pas nje jave vdes nje bashkfshatari i tyre Sula,mir e vorosin edhe Sulen,pasi largohen nga vorezat perseri djaloshi ju shkruan mesazh djemve dhe ju thot:
Sulen e sollet adapterin sma sollet!!!