Nje kosovare ne filmin e Stiven Spielberg

Nje kosovare ne filmin e Stiven Spielberg

Ka marrë jetë tashmë ëndrra e saj! Aktorja e re kosovare, Mirlinda Bajralia ka filluar një projekt me regjisorin Stiven Spielberg si dhe është duke bashkëpunuar me producentë të “Warner Brothers”. Bëhet fjalë për një film që quhet “Killer” dhe i përket zhanrit horror, producentët e të cilit do të jenë Stiven Spielberg nga ‘Warner Bros’, të cilët edhe e kanë blerë këtë projekt. Në një intervistë për Bluetooth ajo tha se aktualisht ishin duke punuar në këtë film se janë duke u bërë disa mbledhje në Los Angeles, në të cilat do të caktohet se si do menaxhohet i tërë projekti.