Shakira, latinja më e famshme

Shakira, latinja më e famshme

Këngëtarja e famshme Latine Shakira është nominuar si këngëtarja më e famshme Latine në botën e muzikës, në një hulumtim të kryer nga Nokia’s Ovi Music. Kënëtarja e hitit ‘Hips Don’t Lie’, cilësohet edhe si një ndër femrat Latine më e kërkuar në internet si dhe me këngët më të shkarkuara. Në pozitën e dytë ndër Latinët më të famshëm në këtë hulumtim u radhit këngëtari Alejandro Fernandez, i pasuar nga Camila e cila radhitet në pozitën e tretë. Në vijim do të ju njohim me listën e më të famshmëve Latin të publikuar nga ‘Nokia’s Ovi Music’:
1. Shakira
2. Alejandro Fernandez
3. Camila
4. Luis Miguel
5. Legiao Urban
6. Thalia
7. Vicente Fernandez
8. Chayanne
9. Jose Jose
10. Pedro Fernandez.