SHkarko Lojra Falas

SHkarko Lojra Falas

 

Së shpejti do te jen edhe 100 Pc games ne WEb faqe

Së pari shkarkoni kët program ,Ja linku >>> https://www.utorrent.com/downloads <<<
Ky program nevoitet p.sh. kur nalet energjia elektrike ky nuk e humb downlodimin . e ndezim pc dhe fillon prej ku ka mbet downlodimi.

 

Së shpejti do te jen edhe 100 Pc games ne WEb faqe

  DOGFIGHTER
 Category : pc Games 
 Size : 479.82 MB

 Category: PC
 Languaje: English
 Type:RPG
 Quality: CD
 Format: BIN-CUE
 Size: 763.25 MB