Reklamo FALAS
- Këtu mund te reklamoni Firmën Tuaj FALAS 
- Vetem dergoni Emrin e firë suaj dhe diqka rreth punes që bëni

Të gjitha i dërgoni në e-mali :

mergimiseni@hotmail.com
___________________________________________________________________

 

  Baci Computers bën shperndarjen e internetit si dhe servisimin e  kompjuterave 
  Informata më të hollsishme gjeni tek :
  web site  :www.bacicomputers.tk 
  msn:  baci_96@hotmail.com    mergimiseni@hotmail.com