Blej - Web Site

Baci Computers ofron web site vetem 5 euro  ME keto kushte :

          - Ne kujdesemi per dizajnin e web faqes suaj dhe
          - Kujdesemi per informatat qe ju deshironi ti keni ne web.
        

per informata me te hollsishme kontakto :

 

mergimiseni@hotmail.com

 

baci_96@hotmail.com

044 326 013  ose   045 218 396