Shkarkimet

Thjesht kliko mbi at që dëshiron ta shkarkosh. Prit disa sekonda , kliko me të djathtën mbi atë që del pas dhe shko DOWNLOAD FILE....

Windows Live Messenger 8.1


- Për të shkarkuar flash Flash Player  kliko mbi të , pastaj klikon (Agree and install now)

Flash Player

 
Klikoni  mbi  -   Shkarko Javën Falas dhe fillon shkarkimi
Shkarko Javën Falas